Πολλοί άνθρωποι μπορούν να απεικονίσουν τέλεια την εικόνα του ιδανικού σπιτιού τους. Διαθέτει έναν όμορφο κήπο, μια βεράντα με ωραία θέα, μια ευρύχωρη και φωτεινή κουζίνα,  υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο…  και φυσικά έχει ένα τέλειο εσωτερικό διάκοσμο.  Όλοι θέλουν αυτό το κάτι ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό στο τέλειο σπίτι τους.

Η δημιουργία της ιδιαίτερης εσωτερικής διακόσμησης που κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες είναι κάτι που το θέλει κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού, καθώς είναι ένα ωραίο συναίσθημα να ακούτε τα ουά από τους καλεσμένους σας καθώς θαυμάζουν τον εντυπωσιακό εσωτερικό σχεδιασμό του σπιτιού σας.

Υπάρχουν Τρόποι στην εσωτερική διακόσμηση με τους οποίους μπορούμε να εντυπωσιάσουμε τους επισκέπτες ?

1.  ΦωτισμόςHang Interisting Lights. Ο φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει ή και να αλλάξει ακόμη και τον καλύτερο εσωτερικό σχεδιασμό. Αν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε τους επισκέπτες με τη συναρπαστική εσωτερική διακόσμηση, φροντίζουμε να έχουμε τον σωστό φωτισμό. Τα κρεμαστά φωτιστικά είναι η καλύτερη επιλογή φωτισμού για ένα μοντέρνο εσωτερικό σπιτιού. Όμως, όσον αφορά τα κρεμαστά φώτα, ας βεβαιωθούμε  ότι έχουμε επιλέξει κάτι με ξεχωριστό, ασυνήθιστο σχεδιασμό – αυτό που προσελκύει την προσοχή και μπορεί να προκαλέσει οπτική εστίαση προς τα πάνω.

2. Ανοιχτοί χώροιAdopt an Open plan design .  Υιοθετούμε ένα σχέδιο ανοιχτού χώρου, εάν είναι δυνατόν. Αυτή η εσωτερική διακόσμηση θα κάνει το σπίτι μας να φαίνεται πιο ευρύχωρο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.

3. Διακόσμηση με Φυτά εσωτερικού χώρουDecorate with large plants.  Τα φυτά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνουμε το σπίτι μας να ξεχωρίζει. Διακοσμημούμε το εσωτερικό του σπιτιού μας με μεγάλα φυτά. Τακτοποιούμε μερικά μεγάλα φυτά στο διάδρομο ή τα τοποθετούμε στο σαλόνι μας.  Τα φυτά δεν κοστίζουν και διακοσμούν  το χώρο.

4. Consider going Green . Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από τη διακόσμηση του σπιτιού μας με φιλικά προς το περιβάλλον κομμάτια.  Κάνουμε το σπίτι μας ξεχωριστό ενσωματώνοντας βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού.

5. Επενδύουμε στην τέχνηInvest in Art Displays   

6. Επιλέγουμε χρώματα που εμπνέουνChoose colors that inspire.  Η επιλογή του χρώματος μπορεί να δημιουργήσει ή να καταστρέψει την άποψη του εσωτερικού σας σχεδιασμού.

7. Επενδύουμε σε ξεχωριστά κομμάτια επίπλωσηςInvesting on bespoke piece of furniture. Σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα ξεχωριστό έπιπλο που έχει πραγματικά μοναδικό σχεδιασμό. Κάντε το σημείο εστίασης της εσωτερικής διακόσμησής σας και τοποθετήστε το σε μια περιοχή που οι επισκέπτες σας θα το παρατηρήσουν εύκολα.

8. Η ζεστασιά του Ξύλου στο πάτωμαWooden touch Hardwood flooring. Πατώματα από ξύλο. Ο αντίκτυπος του ξύλου εκτός από την ζεστασιά και την υπέροχη αίσθηση αρμονίας προσθέτει σίγουρα στην αξία του σπιτιού.

9. Τέλος Less is more.! MINIMAL Design!