Bonus I.S.P.

Bonus I.S.P.

H Bonus I.P.S ιδρύθηκε το 1997 από την κα. Χριστίνα Βαΐτση με σπουδές στην Αγγλία σε Business studies – Computer science και Management.

Η επιχείρηση ειδικεύεται στις πωλήσεις και ενοικιάσεις οικιστικών, εμπορικών ακινήτων και εκτάσεων εστιάζοντας την προσοχή σε ιδιαίτερης επενδυτικής σημασίας ακίνητα κυρίως στα Νότια Προάστια της Αθήναςαλλά και σε επιλεγμένες περιοχές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Σε συνεργασία με ειδικούς παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης στο χώρο του Real Estate σε θέματα όπως Κατασκευή – Ανακαίνιση και Διακόσμηση – Αρχιτεκτονικές μελέτες – Νομικά και Συμβολαιογραφικά – Εκτιμήσεις και διεκπεραίωση δανείων.

Μένοντας πιστοί στο boutique μοντέλο της επιχείρησης επικεντρώνουμε την προσοχή μας στον Πελάτη και τις ιδιαιτερότητές του.

Η φιλοσοφία μας είναι απλή ! Η ποιότητα και όχι η ποσότητα καθώς και η προσωπική εξυπηρέτηση είναι για μας υψίστης σημασίας.

Ο Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να οικοδομούμε σχέσεις μακρόχρονης και σταθερής συνεργασίας με τους πελάτες μας μέσα από την εξειδίκευση, την συνέπεια, την αξιοπιστία και την επαγγελματική εξυπηρέτηση.


Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Τηλέφωνο : 00302109624920
  • Κινητό : 6976863440
  • Διεύθυνση : 11, El. Venizelou Avenue, Glyfada (Athens - South)

Αποστολή Μηνύματος

GDPR *

Loading...
 

Our Agents:

EUR
  • EUR
  • USD
  • GBP

Σύγκριση Ακινήτων

Σύγκριση Ακινήτων
Μπορείτε να συγκρίνετε έως 4 ακίνητα ταυτόχρονα.Εάν προσθέσετε και 5ο,θα πάρει την θέση του πρώτου που είχατε ήδη στην λίστα σας.