Γιατί μας επιλέγουν οι πελάτες μας

  • Μακροχρόνια εμπειρία – Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο του Real Estate από το 1997 .
  • Γνώση της τοπικής αγοράς.
  • Επαγγελματισμός και Διαπραγματευτικές ικανότητες.
  • Η ικανότητα παροχής ολοκληρωμένων και  ευέλικτων λύσεων, σε συνδυασμό με τις γνώσεις μας, δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις σε έναν κλάδο που αλλάζει συνεχώς.
  • Προσωποποιημένες υπηρεσίες με αμεσότητα, διαφάνεια και στήριξη μέχρι το τελικό στάδιο  – από την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου – την προώθηση- την υπόδειξη και την υπογραφή των συμβολαίων.
  • Το όραμα μας είναι ξεκάθαρο. Να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην αγορά – πώληση και μίσθωση ακίνητων ικανοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του κάθε μας πελάτη.

Βρείτε το κατάλληλο ακίνητο, εντός του budget σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Γνωρίζουμε τα Ακίνητα 

Όλα τα ακίνητα παρουσιάζονται με τον πιο επαγγελματικό και αξιόπιστο τρόπο. Προσφέρουμε Οικονομική εκτίμηση αγοράς ( Financial Appraisal), υπολογισμό κόστους για ανακαίνιση και επιδιόρθωση σε περίπτωση που χρειάζεται.

Τεχνολογία & Επισκέψεις

Χρησιμοποιούμε  όλα  τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας αλλά δεν είμαστε απρόσωποι. Οι επισκέψεις στα ακίνητα ενδιαφέροντος γίνονται πάντα με συνοδεία επαγγελματία μεσίτη του γραφείου μας.

Επίσης σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία με ελάχιστη φυσική επαφή αν χρειαστεί. Τα ακίνητα παρουσιάζονται με έναν μοναδικό τρόπο, παρέχοντας αναλυτική αναφορά, 360 περιήγηση, πραγματικές φωτογραφίες, βελτιωμένες κατόψεις, βίντεο drone, πρόσβαση σε street view καθώς και εικονική περιήγηση, ώστε να νιώθετε ότι το έχετε ήδη επισκεφθεί. Κάντε ραντεβού επίσκεψης στο ακίνητο ή κράτηση για ημερομηνία και ώρα να σας παρουσιάσουμε την ιδιοκτησία μέσω βιντεοκλήσης.

Διαπραγματεύσεις

Υποβάλλετε τις προσφορές σας και διαπραγματευόμαστε την τιμή με τους ιδιοκτήτες για να κλειστεί η καλύτερη συμφωνία για εσάς.

Ολοκληρωμένες Λύσεις  

Δικηγόροι, Μηχανικοί, λογιστές και συμβολαιογράφοι είναι στην διάθεσή σας χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα, εφόσον μας το ζητήσετε, να σας προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές και ολοκληρωμένες λύσεις για γρήγορα αποτελέσματα. Υπογράψτε την πλειοψηφία των εγγράφων από απόσταση και κάντε το ακίνητο δικό σας.

Αποκλειστικός εκπρόσωπος για ό,τι χρειαστείτε

Προσφέρουμε εξατομικευμένη υποστήριξη καθ’ όλη τη διαδικασία της αγοράς ή μίσθωσης του ακινήτου σε όλα τα  ενδιάμεσα στάδια έως την  επιτυχημένη ολοκλήρωση της συναλλαγής. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.