«Αν μόνο οι τοίχοι μπορούσαν να μιλήσουν – θα μπορούσε κανείς να φανταστεί σχεδόν τον Ρόναλντ Ρέιγκαν και άλλους αρχηγούς κρατών να κάθονται με τη βαρόνη Θάτσερ στην τραπεζαρία της»

Το πρώην αρχοντικό της Margaret Tatcher  που καλωσόρισε παγκόσμιους ηγέτες, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν, μέσα από τη χαλύβδινη πόρτα της ιδιοκτησίας.έξι υπνοδωματίων στο Belgravia διατέθηκε στην αγορά για 30 εκατομμύρια £ πριν από πέντε χρόνια, ωστόσο, μισθώθηκε σε ενοικιαστές που καταβάλλουν 779.736 £ ετησίως,

Αποτελείται από πέντε σουίτες διπλού υπνοδωματίου, μεγάλο σαλόνι πρώτου ορόφου, τραπεζαρία με θέα στην πλατεία Τσέστερ, ανελκυστήρα επιβατών, γκαράζ και μια μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο . Η αίθουσα κινηματογράφου είναι εξοπλισμένη με μια κινηματογραφική οθόνη αιχμής 110 και ήχο surround. Διαθέτει ιδιωτικό γυμναστήριο, σάουνα και χαμάμ.

Μια ειδικά κατασκευασμένη κάβα διαθέτει ενσωματωμένη ψύξη Gaggenau για το λευκό κρασί και σαμπάνια και επιπλέον χώρο αποθήκευσης για να διατηρεί το κόκκινο κρασί σε θερμοκρασία δωματίου.

Το κατάλυμα διαθέτει επίσης δάπεδο από ασβεστόλιθο Hopton Wood στην είσοδο του, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στη Βουλή του Κοινοβουλίου.

Έχει ακόμα μια ένθετη πλάκα 73 στο κατώφλι της, η οποία σχεδιάστηκε από την Lady Thatcher και εγκαταστάθηκε το 1991.

Το ακίνητο πωλήθηκε για 4.160.500 λίρες μετά το θάνατο της κυρίας Θάτσερ το 2013 και η εταιρεία ανάπτυξης πολυτελών κατασκευών  Leconfield το ανακαίνισε πριν το θέσει στην αγορά το 2016.

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9146663/Margaret-Thatchers-30m-six-storey-bomb-proof-mansion-Belgravia-rented-65-000-MONTH.html?ito=link_share_article-factbox