Βούλα Πώληση Μεζονέτας – Voula Maisonette For Sale

Βούλα Πώληση Μεζονέτας – Voula Maisonette For Sale
Πώληση €2.300.000 - Κατοικία, Μεζονέτα
217 298 3 Δωμάτια 2 Χώροι στάθμευσης 2014   έτος κατασκευής Ζώνη : Οικιστική ζώνη Ατομική θέρμανση αερίου Επίπεδα : 3 Κουζίνες : 1 Σαλόνια : 1 Συρόμενα κουφώματα Αλουμινίου Κατοικία Νοτιοανατολικός Μοντέρνο

Πώληση Μεζονέτας συνολικής επιφάνειας 298 τ.μ.

Στην Κάτω Βούλα 50 μέτρα από την θάλασσα και με υπέροχη θέα σε αυτήν Πωλείται πολυτελής μεζονέτα 2ου-3ου-4ου ορόφου.

Διαθέτει στον 2ο όροφο 3υπνοδωμάτια με en suit μπάνιο όλα, καθώς και με βεστιάριο το ένα. Στον ίδιο όροφο υπάρχει και χώρος για laundry.

Στον 3ο όροφο αναπτύσσεται το σαλόνι με θέα στον Σαρωνικό και στον Υμηττό καθώς οι τζαμαρίες που  υπάρχουν αφήνουν τον επισκέπτη να θαυμάζει και τα δύο . Διαθέτει επίσης ένα μεγάλο τζάκι , αυτόνομη κουζίνα και wc ξένων.

Στον 4ο όροφο υπάρχει η πισίνα του διαμερίσματος και η απόλυτη θέα σε 180 μοίρες του κόλπου. Διαθέτει κλειστό χώρο με τζαμαρίες , μπάνιο και μικρή κουζίνα , το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν δωμάτιο.

Όλοι οι όροφοι έχουν  ξεχωριστή είσοδο και επικοινωνούν με το ασανσέρ. Το ακίνητο διαθέτει και ένα μικρό διαμέρισμα περίπου 25τ.μ στο υπόγειο με μπάνιο, μικρή κουζίνα . Επίσης διαθέτει και δύο θέσεις στάθμευσης υπογείου.

Επιπλέον Πληροφορίες

  • πισίνα:

Υπολογισμός Στεγαστικού Δανείου

30 Years Fixed, 3.5% Interest
  • Principle and Interest

Δημοτικότητα Ακινήτου

Agent Rania Dimitrakopoulou

Real Estate Advisor - Civil Engineer
Μάθετε περισσότερα

Παρόμοια Ακίνητα

EUR
  • EUR
  • USD
  • GBP

Σύγκριση Ακινήτων

Σύγκριση Ακινήτων
Μπορείτε να συγκρίνετε έως 4 ακίνητα ταυτόχρονα.Εάν προσθέσετε και 5ο,θα πάρει την θέση του πρώτου που είχατε ήδη στην λίστα σας.